БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА в днешно време е малко позабравена дума и се появява, когато някой преследва по-скоро комерсиални цели…!

Затова, сблъсквайки се с добротворството, то по-добре би било да му отдадем нужното внимание, за да може всеки, търсейки „бялата лястовица“ да вижда съпричастността, единомислието и единодействието , а не да отминава незабелязано на пръв поглед  малките , но съществени неща в училищния живот.

Водена от “Надеждата”, че и други могат да последват примера на родителите от 8В клас в 127. СУ “Иван Н. Денкоглу“ – София, които в началото на учебната година бързо се организираха и събраха средства, за да бъде освежена и обновена  за няколко дни (през учебно време) класната  стая (кабинет 208). Съвместните усилия и подкрепата на директора, г-н Александър Лазаров, и фирмата-изпълнител, които проявиха навременна експедитивност и разбиране към каузата на тези родители – учениците да се обучават и възпитават в подходяща учебна среда, за да могат  децата  да се гордеят със своето училище, да мечтаят и да се вдъхновяват от добрия пример, даден от техните родители и учители, именно това, ме накара да се обърна с уважение към всички!

Приемете моите искрени благодарности!

кл.ръководител Донка Андреева